Wie ik ben

paarden-trainerster-Playik

Dit ben ik

Mijn naam is Maaike van der Eng, en moeder van 2 zoons. Door alle jaren heen heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan met de paarden die ik in bezit heb gehad of geleased. Omdat ik heel veel affiniteit heb met de lastige en moeilijke paarden kreeg ik op de manege altijd de nieuwe/lastige en drukke paarden te rijden

Deze uitdagingen heb ik met veel plezier gedaan en door deze ervaringen werd ik gevraagd door een paardenhandelaar in Alkmaar om voor hem paarden te trainen. Uiteindelijk lukte het me ook bij deze paarden weer om de rust bij ze naar boven te krijgen. Dit heb ik zeven jaar met heel veel passie en liefde gedaan. Na onze verhuizing ben ik particulieren gaan helpen met hun paarden.

Zeer ervaren

In de periode na mijn verhuizing heb ik veel les gegeven met paarden en pony’s. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en hierbij iedereen de goede kant op kunnen helpen.
Omdat ik zwanger werd is dit allemaal op een heel laag pitje komen te staan. Nu 6 jaar later begint het weer te kriebelen en ben ik gestart om een paard van een vriendin in te rijden. Hij is dusdanig onzeker en angstig dat ze hem niet naar een handelsstal wilde brengen, voor mij een fantastische uitdaging ! Zie ook de referentie hiervan. Van hieruit ben ik weer gestart met mijn activiteiten en uiteindelijk met deze site voor informatie voorziening en promotie.

Mijn ervaring voor u

Door mijn ervaring met vele paarden en pony’s, maar ook de vele ritten door het bos, de duinen en over het strand kan ik ervoor zorgen dat je het juiste advies en training krijgt en jullie beiden weer het vertrouwen terug krijgen.